Saturday, November 22, 2008

2008-11-22 Första snön!

Första snön har kommit och kissarna fick sin första snöupplevelse idag

Så här lång blev promenaden ;-)


Här är en film på om vad de tycker om snön:
http://uk.youtube.com/watch?v=GXyvyB2uKE8

5 comments:

Anonymous said...

Ha ha ha! De må ha päls och kläder men de har ju inga skor! Vad sköna de är!

mooch said...

Jag har liknande resultat här hemma =)

Bilder kommer snart!

Vad jag garvade när Mille bara vandrade rakt ut i snön och Zammy stod och stoppade i en tass åt gången och sedan bestämde sig för att snö inte var för honom...!

Anonymous said...

Haha, vad söta de är i sina kläder. Musse och Mimmi var mer förtjusta i snön än era missar! Mimmi och jag har varit ute flera dar i rad nu och promenrat, dock inte lika långt som vanligt :)

Anonymous said...

läste att du ger barf till din akatter och attdet funkar bra..ska börja nu med pip lite smått...

www.bloggis.se/katterna

Mia said...

Agnes - hahaha nä skor hoppar jag över. Tror inte de skulle kuna gå i såna.. även om det skulle vara sött med små ullmockasiner på dom. Hahaha...

mooch - Haha Mille är en sån cooling! Zammy provade iaf.. mina fick man typ kasta ut för att de skulle känna på snön. :P Bortskämda kissar? Näää då! ;)

Linda - vad roligt att dina gillar snö. Skulle önska att mina gillar det mer. Tänk va kul att apportera snöbollar =) Läste om en katt som glatt hoppade ner för trappen utanför huset. *poff* så försvann den. Det var för mkt snö så katten dök. Illa kvikt sprang den in igen. Hahahaha..

annette - JA! Jag har precis börjat ge dom BARF! Ska skriva lite om det hade jag tänkt. Hoppas pip gillar det! Om inte, fortsätt ge för det kan ta ett tag innan de fattar att det är ätbart ;)