Thursday, November 13, 2008

2008-11-13 Jag blir galen!

Stampe är en riktig knäkatt. Stampe är samtidigt riktigt jäkla envis. Jag blir tokig på denna katt ibland! Han måste ALLTID ligga i knät. Ikväll ville jag ha en paus i kattgosandet i.. ja iaf en kvart. Satte datorn i knät så han inte fick plats. Han försökte ändå att krafsa under datorn och hålla på. Jag puttade bort honom men han gav sig inte. Jädra katt sluta! Han fortsätter att kraffsa. Sen lägger han sig lite på sidan bredvid och sticker in en tass. Sen sticker han in nästa tass och sen huvudet. Han nöjde sig så tillslut och somnade halvt i knät halvt under datorn. Bara han får plats i mattes knä. Suck!

6 comments:

Nette said...

Haha, det där känner jag igen med Flisa! ;-)

Förresten, ni har blivit utmanade att berätta sju saker om er själva! Kika in på vår blogg!

Hälsar
Nette, Thelma och Flisa

http://kattenoxa.blogspot.com

Hanna said...

*dör litegrann* vad underbar han är! Jag vill också ha en knäkatt. Esther är bara gosabredvid -eller gosaisängenkatt....saknar att ha en knäkatt. Är Burman känd för att vara en knäkatt? Jag är ju på kattjakt, dock efter en MCO. Men när jag ser dina katter så vill jag ju ha en Burma också. Hårar Burmor mycket?

Trevlig helg!

Mia said...

nette - jag återkommer inom kort. Klart jag ska avslöja lite hemlisar ;)

hanna - Jo Burman som ras kan generellt sätt sägas vara en knäkatt.. eller klisterkatt. De är översociala och "in your face" hela tiden. Det är delvis därför man ofta rekomenderar en kattkompis till en Burma - så att ägaren får lite avlastning ;) Burman har bara ett lager päls (de saknar underull) så de älskar varma platser och söker sig till både ditt och gästers knän, och på natten ligger de gärna under varma täcket. Och eftersom de bara har ett lager päls så hårar de inte alls mycket, nästan inget alls. Helt olika MCO med andra ord ;)

Agnes said...

Åh vad gossig, öskar att min surpropp Sven var likadan! Agnes

Linda said...

Haha, känner igen det där :D

Gunilla said...

Alla dina bilder är helt underbara (som vanligt) även om katterna inte alltid ställer upp för kameran. ;) Men denna bild.... jag smälter helt när jag ser den. :)