Monday, October 13, 2008

2008-10-13 Idefix halsband

Nu har Idefix också fått ett eget halsband!Visst passar det bra på honom!

8 comments:

Gunilla said...

Mycket stiligt halsband på en mycket stilig kille! :)

Anonymous said...

Så söööt!
Kattmamma

gardens first Piper said...

men nu måste jag försvara idefix!! inte kan han ha rosa på sig!!!
eller?? men söt är han.*kram och tack för inspiration till att göra en kattblogg*kepp the good work going, du skriver suveränt,min sambo och jag har garvat halft ihjäl oss...jättebra!!

Hanna said...

Åh, men säg inte att du har gjort det själv också??

haha

Jättefint!

/Hanna

Emma said...

Nu måste JAG försvara Idefix, tänk om rosa är hans favoritfärg? Min sambo, Joel tycker att rosa är den finaste färgen hela världen! Sen måste jag säga att rosa och grått är nog en av de finaste färgkombinationerna som finns!

KARLAVAGNEN said...

Rosa och grått är en snygg kombination. Vi vår inte glömma att Idefix bor i Stockholm.

Min katt som är en vanlig bonne - tycker att selen och sånt är larv. Men jag ger inte upp!

Mia said...

Vad roligt att ni tycker att det passar fint! Ja, grått och rosa är väldigt snyggt tycker jag med.

gardens first piper - Varför kan han inte ha rosa på sig? Jag trodde det tillhörde det förra seklet att vissa färger var könsbundna. Har du en kattblogg också? Vill se!

hanna - nä jag har inte gjort det själv. Men tänkte sy några likadana och testa att sälja. det är perfelt att skriva "jag har rymt" eller telefonnummer på då det är i tyg. Och knäppet öppnas om katten fastar nånstans.

karlavagnen - Hejja, hoppas han lär sig tycka om selen så han kan få komma ut. Det är kul speciellt i områden där det är sällsynt att gå med katt i sele. Det kommer fram mycket folk som pratar och undrar ;-) Får jag fråga vad som menas med att han bor i Sthlm?

KARLAVAGNEN said...

Män och katter i Stockholm är inte så petiga med petitesser som att vissa färger, av tradition, inte skulle passa till t ex det manliga släktet. ;-)

Ska se om jag få Nisse att acceptera det senaste selet som är alldeles mjukt och lite bredare i vad som verkar vara våtdräktsmaterial.