Friday, May 21, 2010

2010-05-21 Revanch

Vi har haft "lite" problem med grannkatterna som går lösa. De kissar och bajsar på vår tomt och lämnar doftar överallt. Kattgården har också massa dofter som gör mina kissar oroliga och de har rykt ihop ett par gånger ute i kattgården i vår. :-( Så vi har inte kunnat ha katterna ute för att de blir så arga/rädda :-( Känns så fel att vi som byggt kattgård till våra katter för att skydda dom och även grannarna från katterna ska straffas. Men, nu har vi iaf spolat och skrubbat kattgården och vi har bestämt att vi ska ta tillbaka den! :-D Slängde ut allt möjlig till katterna - tunnel, klöspelare, bäddar, leksaker.. allt för att få dit våran egen doft. Matte och husse sitter ute med dom hela tiden så vi kan bryta ev bråk innan det eskalerar. Tog lite bilder igår :)

Bild

Bild

Bild

Bild

Bild

Bild

Bild

Bild

Bild

Bild

Stella älskar att vara ute i kattgården
Bild

Idefix älskar att vi är med ute
Bild

Stampe slappar i tunneln med lagom skugga
Bild

Det gick riktigt bra och ingen blev arg :-D Fortsätter det så här kanske vi kan ta bort ett öga eller två under korta stunder. Är det så här varmt ute så behövs verkligen korsdrag!

6 comments:

KARLAVAGNEN said...

Way to go! Ser ut som en bra inhägnad och dina katter är verkligen cooola! Ändras mitt boende så vill jag ha en Burma som kompis till Nisse. Tror Nisse skulle tycka att en Burma var en cool katt att bo ihop med.

Kraxarna said...

Lyxigt! Liknar lite på en voljär jag har åt mina fåglar, bra att ni tar tillbaka kattgården från grannodjuren ;)

Linda - ehtela.com said...

Vad tråkigt med sådana problem! Hoppas det fortsätter gå bra nu. Katterna är ju så fina, och ser verkligen ut att trivas :)

Inkan o Ligan said...

Hoppas verkligen att det fungerar för er.
Trist när man tar hand om sina egna och dom andra inte gör det.

Inkan o Ligan said...

Hoppas verkligen att det fungerar för er.
Trist när man tar hand om sina egna och dom andra inte gör det.

Inkan o Ligan said...

Hoppas det löser sig med katterna för er.
Trist när det blir sådär.