Saturday, February 20, 2010

2010-02-20 Tätt intill

Min sambo är bortrest över helgen och jag o burmorna har sängen för oss själva. Trots dubbelsäng ska de ligga tätt tätt intill mig. Ja, nu ligger jag ju inte kvar där men ni ser ju vart jag har legat ;)
Klart man inte puttar på dom när de ligger så här intill mitt ansikte när jag vaknar


7 comments:

Anonymous said...

Å, vad underbart det ser ut! De har så fina färger tillsammans. Du kan ändå ta dig upp, eftersom de ligger bredvid dig. Imorse låg jag och var kissnödig i 20 minuter...för två kissar låg ju så skönt och sov på min mage...hehehehe.
Kramisar
Brittmari

Tingstedt said...

Vilka sötnosar! De verkar vara extremt sällskapliga :) Det är inte vi och vår matte tycker att det är jättetråkigt :P Siri, Blueberry och Wildberry

Mia said...

Tingstedt - att vara extremt sällskapliga är burmans främsta egenskap. Burmor kanske inte ser så speciella ut, men de har ett speciellt "burmatemperament", som skiljer sig från andra raser. Underbara varelser!

KARLAVAGNEN said...

Så himla gulliga de är! Nisse, fastän han är en vanlig bondkatt, är lika kelig. Tre stycken keliga varelser är ju ... Åååh! :-)

Mia said...

Karlavagnan - Det finns inget vanligt i en bondkatt. ;) Det är ju det som är så fint med bondkatten, att de kan vara hur som helst och varje bonnis är unik. =) Då raskatterna kommer från bondkatterna så kanske just burman kommer ifrån Nisses släktingar... vem vet ;)

KARLAVAGNEN said...

Sant! Jag menade inget negativt med vanlig bondkatt. Jag gillar min lille katt som kom in i mitt liv när jag minst anade det.

Linda - ehtela.com said...

Åh vad mysigt! :)