Friday, February 27, 2009

2009-02-27 Stampe tröttnos

Stampe ligger och slaggar i kartonghuset
.
Skööönt att sova... tills


...dessa kommer "VAKNA VAKNA VAKNA!!"
.
"Va fasen ere om!?"

Att man inte får sova riktigt när man vill är vi vana med här hemma. Tur vi har en sovrumsdörr att stänga ;) Dock har vi lärt oss detta och kör ett riktigt busrejs med missarna innan vi människor iaf går och lägger oss. Då får vi sova.. till kl 06 ungefär. Då stänger vi sovrumsdörren.
.
Känns detta igen?

4 comments:

KARLAVAGNEN said...

Japp! Speciellt när Nisse var riktigt liten, när han kom in i någon slags pubertet blev han tråkig och jagade bara sina kompisar men skulle inte leka annars. Satt bara och glodde eller sov. Nu när han är kastrerad så har jag på en vecka fått tillbaka katt-ungen. Nu väcker han mig runt halv sex och ska ha kel, en timme senare vill han ha mat och tycker att dagen ska börja.

Imorse sov jag extra länge och då jagade han mina fötter lite försiktigt för att få min uppmärksamhet.

Nu på kvällarna när han vill leka så blir det full fart. Fast han tycker att vi ska lägga oss runt 22, då brukar det komma ett knorr. Lägger jag mig inte då så går han och lägger sig i sin korg istället.

Herregud, han låter ju mer som en hund.

Anonymous said...

Aww, sötisarna :) Våra missar har den goda vanan att låta oss sova både på nätterna och mornarna! Skönt :)

HANNA said...

hihih Stampe ser verkligen yrvaken och måttligt road ut.

Anonymous said...

Ha ha ha! Vi väcker också våra katter om de sover innan vi skall gå och lägga oss. Sven väcker mig mitt i natten och vill sova under täcket, sen kommer Signe. Sen är det kört. De vaknar vid 3-4 tiden... Inte så poppis, för de mesta somnar vi alla om men på helgerna är det upp tidigt och mata...