Wednesday, January 02, 2008

2008-01-02 Skendräktig?

Lagom passande till v 7 så har Stella blivit väldigt åmig, det lilla söta pipet blir allt djupare och rastlösheten växer... Jag sitter bara och tittar på. Det luktar skendräktighet från Stella.. Sad

Jag tog några bilder för att muntras upp

Stellas fina ögon



Stampes gröna ögon


Stellas söta profil

5 comments:

Anonymous said...

Jag älskar deras blogg, bilderna är så himla fina och texterna passar så bra. Dessutom är det roligt att höra om vad de sysslar med!
Jag försökte lägga till din blogg i min favoritlista på www.bloggkoll.com men jag hittar inte din blogg när jag söker på den. vad gör jag för fel? (jag har hittat en massa andra bloggar, men inte din)

Unknown said...

Åh vad roligt att du tycker det! Tack! Vilken ära att du vill lägga till Stampe + Stella i favoritlistan :-) Vet dock inte vad för fel du gör. Vad har du för adress till din sida?

Sama said...

Hej!
Jag har kikat igenom hela din blogg, vill ändå se mer! Dina katter är så otroligt fina och verkar så mysiga! Du är dessutom riktigt skicklig på att fota dem, jag är imponerad!

Hade du Stampe som ensamkatt innan Stella kom?
Jag är så otroligt sugen på att skaffa katt och speciellt burma som jag kärat ner mig i fullständigt, men känner mig lite orolig hur de trivs som ensamkatter.
/Sama

Mia said...

Tack för snälla ord sama!

Ja, jag hade stampe som ensamkatt i ett år. Han skulle nog klarat sig som ensamkatt men jag själv ville ha två katter, bla för att stilla mitt dåliga samvete över att lämna honom själv när jag skulle bort på dagarna. Idag vet jag att de alltid har varandra och det är obeskrivligt härligt att se dem tillsammans när de leker, sover, går på toa(!) m.m. Jag ångrar mig inte för fem öre att de blev två. Vissa burmor går att ha som ensamkatter andra vill ha kompis. Det är ju ganska induviduellt. Det finns ju lugna burmor (stampe är relativt lugn) och mer livliga (stella skulle nog inte trivas som ensamkatt). Det beror även på hur mycket man själv orkar sysselsätta dem. Har man mycket tid över till dem och är hemma mycket så kan en burma säkert trivas bra som ensamkatt. De är ju så människokära.

Sama said...

Tack för jättebra svar! Det är förmodligen ett tag kvar tills jag kan skaffa mig en katt (för mkt flyttande o jobbytande på g nu) men jättebra information att ha!